Wil je een leuke en flexibele bijbaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Over Ons
Wij van KBA Data (onderdeel van onderzoeksinstituut KBA Nijmegen en Expertisecentrum Nederlands) zijn op zoek naar enthousiaste projectassistenten die ons komen ondersteunen bij uiteenlopende projecten.

De onderzoeken die KBA Nijmegen uitvoert, hebben betrekking op een breed scala aan onderwijs- en arbeidsmarktgerelateerde thema’s en worden veelal uitgevoerd in opdracht van bijvoorbeeld het ministerie van OCW en het Nationaal Regieorgaan Onderwijs. Samen met de andere onderzoeksassistenten lever je een essentiële bijdrage aan het voltooien van deze onderzoeken. Je doet dus belangrijk werk!

Jouw profiel
We zoeken mensen die vanaf september minimaal 3 doordeweekse dagdelen per week beschikbaar zijn. De werkzaamheden die je bij KBA Data gaat doen, zijn op projectbasis en variëren van het afnemen van telefonische interviews tot het op locatie toetsen van scholieren. De werktijden en -dagen zijn flexibel en kunnen bijvoorbeeld in overleg afgestemd worden op jouw studierooster.

Het is bovendien een pre als je affiniteit hebt met onderwijs en bijvoorbeeld een studie volgt in de richting Pedagogiek of Nederlands. Daarnaast is het fijn als je over een rijbewijs beschikt (een eigen auto is niet nodig), maar het is zeker niet verplicht.


Delen:

Sollicitatie en informatie

Dus heb je zin om naast je studie wat bij te verdienen en lijkt het je leuk om te werken in een jong en dynamisch team van assistenten, neem dan contact op met Ake Eimers.

Contactpersoon

Ake Eimers

024 - 382 32 46

Solliciteren