De baan
Als onderzoeksmedewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden die komen kijken bij de voorbereiding en uitvoering van toetsafnames, een van de manieren waarop er data verzameld wordt. Je werft scholen in het basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs die geselecteerd zijn voor deelname aan onze onderzoeken. Vervolgens leg je telefonisch en per e-mail scholen uit wat deelname precies inhoudt. Je houdt bij of er omstandigheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden tijdens de onderzoeksperiode, zoals schoolvakanties, maar ook specifieke vragen of opmerkingen van deelnemende scholen.
 

Na de werving ben je betrokken bij de opstart van de toetsafnames. Je bezoekt scholen door het hele land om de onderzoeken af te nemen en je voert andere werkzaamheden uit die nodig zijn om een soepel verloop te waarborgen.

Jouw profiel
Je bent nauwkeurig en kunt goed overzicht houden. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent vanaf september voor 24 tot 32 uur per week beschikbaar. Betrokkenheid bij het werk en een serieuze werkhouding vinden we belangrijk, omdat het onderzoek moet voldoen aan strenge en specifieke internationale richtlijnen. Affiniteit met of ervaring in het onderwijs is een pre.

Wij bieden

  • Een prettige werkomgeving met een jong en dynamisch team
  • Een dienstverband van 24 tot 32 uur.
  • Een salaris van € 2.200 per maand op basis van 38 uur
  • Een tijdelijk dienstverband van één jaar met mogelijkheid van verlenging.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.
  • Verschillende doorgroeimogelijkheden naar andere functies zoals projectleider dataverzameling of junior onderzoeker.

Over KBA Data
KBA Data voert dataverzameling uit voor de onderzoeksbureaus KBA Nijmegen, ResearchNed, Expertisecentrum Nederlands, allen onderdeel van KBA Groep. De onderzoeken hebben betrekking op een breed scala aan onderwijs- en arbeidsmarkt gerelateerde thema’s. Deze onderzoeken worden veelal uitgevoerd in opdracht van het ministerie van OCW en het Nationaal Regieorgaan Onderwijs. Voorbeelden hiervan zijn de internationale vergelijkende onderzoeken PIRLS en PISA.


Delen:

Interesse? Stuur dan je motivatie en CV vóór 1 september

Contactpersoon

Ake Eimers

024 - 382 32 46

Solliciteren